Telefon

Ügyfélszolgálat

H-P: 09:00 – 17:00

Kapcsolat

Rodpod Delphin BRONX Stalx QUEEN

19190 Ft Ft

10 készleten

További információk

A jól ismert BRONX 2G rodpodunk sikere miatt úgy döntöttünk, hogy kibővítjük a kínálatunkat a BRONX 2G Stalx QUEEN -nel, ami rendelkezik elődje összes jellegzetes tulajdonságával miközben lényegesen kisebb. Ez a minimalista stílus lehetővé teszi, hogy még a nehezen megközelíthető helyeken is használható legyen.

Nem csak a méretét csökkentettük, hanem a QUEEN sorozatra jellemző színre változtattuk ennek a modellnek a színét. A Delphin BRONX 2G STALX QUEEN rózsaszínre lett tervezve, és az általános gyártási minősége jóval meghaladja az ebben az árkategóriában kapható rodpodok minőségét. Nagyon könnyű, stabil és kompakt. Ez a rodpod megerősített buzz bar rögzítéssel rendelkezik, beleértve a megerősített klip mechanizmust. Ezek a tulajdonságok növelik a tartósságot és megkönnyítik a rodpod megfelelő beállítását. Egy figyelmes horgász biztosan észreveszi, hogy az egész szerkezeten a mi Delphin logónk szerepel. Egyedülálló összecsukható rendszere lehetővé teszi, hogy egy kis szövet táskába csomagolhassa, ami szinte alig foglal helyet a felszerelésben. A szállítótáska a csomag részét képezi.

Az egész rodpod alumínium profilokból készül, amelyek tartós ABS műanyag csatlakozókkal vannak összekötve. Az anyagokat könnyű súlyuk, tartósságuk és árkategóriájuk alapján választották ki. Ha a láb megsérül vagy elveszik, az univerzális SimpleSTICK leszúrókkal pótolható.

Technikai információ:
Tárolható botok száma: 2
Magasság beállítás: 20-48cm
Hossz beállítás: 60-85cm
Buzz bar szélessége: 25 cm
Anyagösszetétel: alumínium / ABS csatlakozók
Szállítási méret: 62x16x8 cm
Súly: 1280 g