Telefon

Ügyfélszolgálat

H-P: 09:00 – 17:00

Kapcsolat

Nadrág Delphin CruiserCROS 5T

16100 Ft Ft

További információk

Változatok

, , , , ,

Felső kategóriás ruha, amely kiváló védelmet nyújt a kedvezőtlen időjárási körülmények, különösen az eső és a szél ellen. A Delphin CruiserCros 5T elsősorban a tavaszi és őszi átmeneti időszakokra alkalmas, amikor az időjárás gyakran kiszámíthatatlan.

A CruiserCROS szett egy külön megvásárolható kabátból és nadrágból áll, így minden darabhoz a megfelelő méretet kombinálhatod. Mind a kabát és a nadrág külső rétegéhez használt anyag 5000 mm-ig vízálló, teljesen ragasztott varratokkal rendelkezik és szélálló is. Ezek a paraméterek kényelmet és védelmet biztosítanak horgászathoz, mindennapi viselet esetén vagy egyéb szabadtéri tevékenységek során.

Kabát

A kabát belső oldala hálós szövettel van bélelve, amely megakadályozza a bőr közvetlen érintkezését a külső anyaggal. Ezenkívül nagyon kényelmes tapintású, növelve a kényelemérzetet viselése során. A gallér puha gyapjú béléssel rendelkezik, amely megakadályozza azt, hogy a kabát kellemetlenül dörzsölje viselője nyakát. Belsejében egy nagyon praktikus cipzáras zseb található, amely dokumentumok vagy egyéb értékek tárolására alkalmas. A kabát külső oldalán két zseb is található, amelyek vízálló cipzárral vannak ellátva, hogy megakadályozzák a víz bejutását. A kabát strapabíró cipzárral zárható, amelyet kívülről hajtóka borít, védve a víztől és a széltől. A kabát derékpántja állítható rugalmas zsinórokkal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a hő megtartásához és minimalizálják a szél bejutásának lehetőségét.

Természetesen a kabát kapucnival rendelkezik, amely két rugalmas zsinórral állítható. Ezenkívül a kapucni cipzár segítségével eltávolítható, így a kabát anélkül is használható. A kabát ujjai állítható pántokkal és száraz cipzárral rendelkeznek a csukló résznél, valamint integrált tenyérvédő meghosszabbítással, amin a hüvelykujj kidugható.

Nadrág

A nadrág egyik fő előnye a magasított derékrész a csípő területén, amely kiváló védelmet nyújt a hát alsó részének. A fenék és a térd területe fekete szövettel van megerősítve, hogy megvédje ezeket a kopásnak leginkább kitett részeket. Ráadásul ezek, kiegészítve Delphin logókkal a nadrágtartón, stílusosan hozzájárulnak a ruha általános dizájnhoz is.

A nadrág szárán cipzárak és állítható pántok találhatók, amelyek lehetővé teszik a boka körüli szélesség beállítását, vagy a különböző lábbelik szárának teljes körbevonását. A két oldalzseb vízálló cipzárral van ellátva, hogy megakadályozzák a víz beszivárgását.

A funkcionális ruházat mosásához speciális mosószer használatát javasoljuk, maximum 30°C-on, a csavarást és a vasalást mellőzve, szükség esetén a külső anyag víz lepergető kezelésének megújítására vízszigetelő szer használatát.