Telefon

Ügyfélszolgálat

H-P: 09:00 – 17:00

Kapcsolat

Kapásjelző készlet DELPHIN MINOR

21240 Ft26390 Ft Ft

További információk

Változatok

,

Kompakt és egyedi kapásjelző készlet vevővel; ez a készlet minimális szállítási méretekkel, hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkezik és az ára is megfizethető. Még ilyen alacsony áron is összehasonlítható sokkal drágább készletekkel. Ezek a kapásjelzők és a vevőegységük egyaránt nagyon felhasználóbarátak.

Ideális körülmények között a jel a kapásjelzők és a vevő között akár 110 méter messzire is elérhet. Az egész készlet kemény műanyag tokban érkezik, ami megvédi jelzőjét szállítás során. Ezenkívül a készlet vízálló, a műanyag pedig ellenáll a mechanikai sérüléseknek.

A kapásjelző egy hosszú élettartamú 12V-os 23A típusú elemmel működik. Ki- és bekapcsoláshoz tartsa lenyomva két másodpercig az ON//OFF gombot. Bekapcsolás után a színes LED dióda 3-szor, kikapcsoláskor egyszer villan fel. Amikor a készülék be van kapcsolva, 5 hangerő-beállítás közül választhat egyet, beleértve a néma módot is. A LED dióda minden kapás után 10 másodpercig világít.

A vevő fogadja a jelet, és hanggal, fénnyel és (ha ezt az opciót választja) rezgéssel is jelzi. A „V” gombbal válassza ki a 7 hangerő-beállítás egyikét, beleértve a néma módot. A vibrációs mód bekapcsolásához tartsa lenyomva a „V” gombot 2 másodpercig.

A vevőben négy színes LED dióda található, amelyek kapás után 10 másodpercig villognak. 3 db 1,5 V-os AAA elemmel működik. A vevő és a kapásjelzők az összes beállítást a memóriájukban tárolják. A vevőegységhez tartozik egy praktikus heveder is.

Ez a készlet a következőket tartalmazza:
Kapásjelzők
1x vevő
1x szállítótáska
1x szíj a vevőhöz
Vevő/jellemzők
– 7 különböző hangerő-beállítás, beleértve a néma módot
– Rezgőmód
– 3 db 1,5 V-os AAA elemmel működik
– Kapás után 10 másodpercig villog a LED dióda
– A terepviszonyoktól és az akkumulátor állapotától függően akár 110 m hatótávolság
– Memória funkció – a beállítások a készülék kikapcsolása után is eltárolhatók a memóriában

Kapásjelzők/jellemzők

– 5 különböző hangerő-beállítás, beleértve a néma módot
– 1 db 23A 12V elemmel működik
– Kapás után 10 másodpercig világít a LED dióda
– Memória funkció – a beállítások a készülék kikapcsolása után is eltárolhatók a memóriában
– Vízálló