Telefon

Ügyfélszolgálat

H-P: 09:00 – 17:00

DuoPACK BOX Top mix Delphin TwistaX Eeltail UVs / 6x 5db

12320 Ft Ft

Készleten

A TwistaX Eeltail egy ragadozóhal csali a Delphin-től, amelyet az egyik legtitokzatosabb halunk, az angolna ihletett. Az angolna rendkívül karcsú és hosszú testformája egyedi mozgással ruházza fel ezt a halat. Annak érdekében, hogy imitálni tudjuk ezt a mozgást, ezt a műcsalit extra hosszú twister farokkal terveztük, amely egyedi hullámzást kelt a vízben, és nagyon lassú csalivezetés esetén is hibátlanul működik. A farok mozgása ellenállhatatlan rezgéseket kölcsönöz a csalinak, amely támadásra készteti még a ravasz ragadozókat is. A keskeny farokhoz képest a műcsali teste kellően masszív ahhoz, hogy könnyen rögzíthető legyen egy jig horogra, vagy trolling szerelékre. A műcsali testén bevágások is találhatók a még nagyobb rezgések, valamint a horogra tűzés megkönnyítése érdekében. A rovátkák segítségével könnyedén beállíthatja azt a távolságot, ahol a horog kilép a csaliból. A csali elülső bevágása lehetővé teszi a jobb illeszkedést a jig fejhez.

A TwistaX Eeltail a leghatékonyabb színváltozatok széles skálájában kapható, amelyeket Európa-szerte számos vízen végzett vizsgálatok alapján választottak ki. Ezenkívül ezek a színek UV-aktívak, lehetővé téve a napfény intenzívebb visszaverését a víz alatt, így a csalik még mélyebb víz rétegekben, és gyenge fényviszonyok között is jól láthatóak. Nem feledkeztünk meg az szag csíkról sem, amit a gumicsalik hagynak a víz alatt. Ezek a csalik sót és halaromát tartalmaznak, így a ragadozók számára ellenállhatatlan célponttá válnak.

DuoPACK csomagolás:

A csalik egyedi Delphin DuoPACK-ba vannak csomagolva. Ez lehetővé teszi a csalik értékesítését akár csomagonként, akár egészben, akár darabonként egy teljesmértékben felkészült eladótól!

Minden DuoPACK buborékfólia 5 darab csalit tartalmaz. A teljes DuoPACK doboz 6 azonos színű és hosszúságú csalikat tartalmazó buborékfóliás csomagból áll.