Telefon

Ügyfélszolgálat

H-P: 09:00 – 17:00

Kapcsolat

DuoPACK BOX Nimfa Delphin MANYA UVs / 6x 5db

7590 Ft Ft

További információk

Változatok

, , , ,

Reális, nagyon hatékony, de leginkább vonzó. Ez a három legfontosabb szempont, amit figyelembe vettünk a MANYA UVs csali elkészítésekor. Valódi rovarfajok inspiráltak bennünket, és létrehoztuk a sajátunkat, amely minden ragadozót megőrjít. A nimfa testét a legapróbb részletekkel is modelleztük, például szőrszálakat a lábakon vagy kiálló szemeket. Ezek a részletek egy teljesen új dimenzióba emelik a csalik szintjét. A csali minden része hatással van a rendkívüli vízrezgésekre, így nem csak vizuális, hanem hangi oldalról is növeli hatékonyságukat. A csali gyönyörűen vitorlázik, és vízbe érkezéskor kecsesen süllyed a fenékre. A csali hátán egy bevágás található a horog elhelyezésére. A nimfa csalikat különösen azok a horgászok fogják értékelni, akik inkább a Dropshot rendszerrel vagy a cseburaska segítségével horgásznak.

Valószínűleg kíváncsi vagy, mit jelentenek valójában az UVs. Az egyedi színkombinációk UV színekkel vannak ellátva, melyek a víz alatt jobban visszaverik a napsugarakat, így a gumihalak jobban észrevehetők. Nem feledkeztünk meg a szagnyomról sem, amit a gumicsalik hagynak a vízben. Ez az S jelképezi, hogy a csalik sót és halízt tartalmaznak, így ellenállhatatlan célpontot jelentenek a ragadozók számára.

A MANYA UVs változat a leghatékonyabb színváltozatok széles skáláját kínálja, amelyeket Európa vizein végzett hosszú távú tesztek alapján választottak ki.

DuoPACK csomagolás

A gumihalak egyedi Delphin DuoPACK csomagolásban kaphatók. Ez lehetővé teszi, hogy akár akasztva bliszterben, vagy színes kínáló dobozból árulja!

Egy csomag DuoPACK 5 darab csalit tartalmaz. A teljes DuoPACK doboz 6 csomag csalit tartalmaz egyfroma hosszban és méretben.