Telefon

Ügyfélszolgálat

H-P: 09:00 – 17:00

Kapcsolat

DuoPACK BOX Delphin ZANDERA FlexiFLOAT UVs / 6x 5db

9240 Ft Ft

A ZANDERA a Delphin csúcsminőségű plasztikcsali modellje, melyhez egyedi lebegő Fexifloat anyagot használtunk, amit nagyon nagy rugalmasság jellemez, így a ragadozók számára abszolút ellenállhatatlan darab. Ezzel a modellel sikeresen kombináltuk a hibátlanul működő formát, és a legkívánatosabb színeket a kiváló árral. Ráadásul most extra lágy úszó anyagban is kapható.

A csali tökéletes akciója még a legravaszabb ragadozókat is garantáltan be fogja csapni. A teljes koncepciót – a test formától a legapróbb részletekig – a helyi ragadozók megfogására tervezték. Ne tévessze meg a csali neve; a süllőn kívül sügérre, csukára és harcsára is kiválóan alkalmas! A nagyon puha anyagnak köszönhetően a csali farka a leglassabb mozdulatnál is billeg, puhasága pedig gondoskodik arról, hogy a ragadozó ne akarja majd elengedni. Hagyományos jig fejjel használva, a lebegő anyag kikönnyíti a horgot, növelve az akasztás sikerességét amikor a fenék közelében érkezik a kapás. Szabadon mozgó horogra rögzítve a csali nagyon természetes megjelenést biztosít, mivel nem süllyed le a fenékre, hanem természetesen fellebeg.

A csali testét két okból bordázták. Mindenekelőtt a bordázás növeli a csali vonzerőjét, és több rezgést kelt a vízben. Másrészt, megkönnyíti a csali horogra való feltűzését. A bordák segítségével pontosan megmérheti, hogy a horog hol fog kijönni a csaliból. A csali hátán és hasán is található egy bevágás, amely a horoghegy elrejtésére szolgál, ezzel lehetővé teszi a horgászatot még a leginkább benőtt víz területeken is.

A Zandera Flexifloat a leghatékonyabb színváltozatok széles skálájában kapható, amelyeket Európa-szerte számos vízen végzett vizsgálatok alapján választottak ki. Ezenkívül ezek a színek UV-aktívak, lehetővé téve a napfény intenzívebb visszaverését a víz alatt, így a csalik még mélyebb víz rétegekben, és gyenge fényviszonyok között is jól láthatóak. Nem feledkeztünk meg az szag csíkról sem, amit a gumicsalik hagynak a víz alatt. Ezek a csalik sót és halaromát tartalmaznak, így a ragadozók számára ellenállhatatlan célponttá válnak.

DuoPACK csomagolás

A csalik egyedi Delphin DuoPACK-ba vannak csomagolva. Ez lehetővé teszi a csalik értékesítését akár csomagonként, akár egészben, akár darabonként egy teljesmértékben felkészült eladótól!

Minden DuoPACK buborékfólia 5 darab csalit tartalmaz. A teljes DuoPACK doboz 6 azonos színű és hosszúságú csalikat tartalmazó buborékfóliás csomagból áll.