Telefon

Ügyfélszolgálat

H-P: 09:00 – 17:00

Delphin STALX etetőcső

3250 Ft Ft

Készleten

További információk

Változatok

Cikkszám: 101004228 Kategóriák: , Címkék: ,

A nehezen megközelíthető helyeken történő rövid távú cserkelő horgászat évről évre egyre népszerűbb. Ez a fajta technika a felszerelésünk felfrissítését igényli. Az egyik ilyen típusú horgászatra tervezett termék, a stílusos névvel ellátott STALX etetőcső. Ennek a csőnek a fő előnye a mérete – könnyen elfér a bottáskában vagy egy CarryAll táskában, így mindig kéznél lehet.

Méretet és hosszát úgy tervezték meg, hogy kompakt, de mégis hatékony legyen, hogy a bojlikat könnyedén be tudjuk juttatni a horgászhelyünkön, amikor rövid távon horgászunk. 24 mm átmérőjű bojlikhoz használható.

Könnyű, nem terheli meg a vállát, ezért értékes energiát takarít meg Ön számára a kapitális méretű halak elleni küzdelemhez. A nyél tartós anyagból készült, amely hosszú élettartamot és alacsony súlyt garantál. Maga a nyél csúszásgátló anyaggal van bevonva a jobb kezelhetőség érdekében, így nem csúszik ki a kezéből, ha nagy sebességgel lendíti.

Ideális eszköz mindenkinek, aki bojlival szeretne horgászni. Precizitása, megbízhatósága és kompakt mérete miatt alap tartozék lesz minden horgásztúrája során.

Technikai információ:

Hossza: 55 cm
Felső nyílás átmérője: 28 mm
Súly: 116g