Telefon

Ügyfélszolgálat

H-P: 09:00 – 17:00

Kapcsolat

Delphin REAXE FlatWORX feeder tálca

9580 Ft Ft

Készleten

További információk

Változatok

Ez egy jól bevált feeder tálca az új, szemet gyönyörködtető REAXE versenyhorgász kialakításban. Ezt a tálcát elsősorban feeder székek tartozékaként tervezték, és egy univerzális, 25 mm átmérőjű rögzítővel van felszerelve. A markolat tartalmaz egy belső műanyag csatlakozót, amelyet, ha eltávolítunk, lehetővé válik a tálca 36 mm átmérőjű lábakhoz való rögzítése is. Hasonlóképpen, akár 19 mm oldalhosszúságú négyzet alakú profilokhoz is rögzíthető. Ennek a sokoldalúságnak köszönhetően a tálca rögzíthető a legtöbb piacon kapható szabvány székhez.

Annak ellenére, hogy feeder technikával történő horgászatra tervezték, hagyományos pontyozó vagy egyéb székekre is rögzíthető.

A FlatWORX felbecsülhetetlen segítőtárs szerelékek kötéséhez, etetőanyag elkészítéséhez, vagy egyszerűen csak ahhoz, hogy a horgászatkor szükséges eszközöket rajta tároljuk, amelyek szó szerint mindig kéznél lesznek. A kerülete mentén megemelt élek megakadályozzák, hogy az apró tárgyak a földre essenek. A tálca sarkai lekerekítettek, ami megakadályozza az éles sarkoknál fellépő esetleges kellemetlen sérüléseket. Ezenkívül minden sarokban több lyuk is található. Így biztos lehet benne, hogy esőben vagy folyadékkiömlés esetén a folyadék nem marad a tálcán, hanem garantáltan lefolyik arról anélkül, hogy a tálcát le kellene venni a székről. A FlatWORX egy univerzális segédeszköz, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan tudjon alkalmazkodni minden szituációhoz a vízparton, és hogy mindig kéznél legyenek a szükséges dolgai.

Technikai paraméterek:

Méret: 50x30cm
Munkalap él magassága: 12 mm
A rögzítő elem átmérője kerek profilokhoz: 25 mm
A rögzítő elem átmérője négyzet alakú profilokhoz: 19 mm