Telefon

Ügyfélszolgálat

H-P: 09:00 – 17:00

Kapcsolat

Delphin QUEEN Tele

13010 Ft Ft

Készleten

További információk

Változatok

A QUEEN sorozat esetében nem ülünk tétlenül a babérjainkon, és szorgalmasan dolgozunk azon, hogy bővítsük a hölgyeknek szánt termékkínálatunkat. Ez a strapabíró teleszkópos pontyozó bot minden hölgy számára szemet gyönyörködtető. A bottest matt rózsaszín színű, és lenyűgöző aranyszínű elemekkel van kiegészítve. Nagyon kifinomult, mégis kivételes vizuális megjelenésével a vízparton tartózkodó hölgyek közül senki sem fogja figyelmen kívül hagyni.

A különálló tagok egy megbízható, karcsú bottestet alkotnak, amely egészében kiválóan működik, és képes kezelni a nagyobb súlykategóriákba tartozó halak kirohanásait is. Mindegyik tag masszív gyűrűkkel van felszerelve, strapabíró SIC betétekkel, így nem okoz gondot a bot számára a különböző zsinórok, akár a fonott zsinórok használata sem. Az orsó megbízható rögzítéséről a klasszikus, de bevált DPS orsótartó gondoskodik. Az EVA habból készült, meghosszabbított nyél úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a tenyerébe, így kényelmes dobást és botkezelést tesz lehetővé.

Ha a Delphin QUEEN mellett dönt, kétségtelenül értékelni fogja a teleszkópos botra jellemző kompakt szállítási méreteket. Ráadásul tökéletesen illeszkedni fog a többi QUEEN felszerelése közé.

Technikai paraméterek:

Modell: 300cm/100g
Tagok száma: 6 db
Gyűrűk száma: 5
Bottest átmérője a nyél felett: 18,6 mm
Súly: 280g
Szállítási hossz: 87,5 cm
Nyél: osztott nyél, EVA hab
Nyélhossz: (a bot végétől az orsótartó közepéig): 52 cm