Telefon

Ügyfélszolgálat

H-P: 09:00 – 17:00

Kapcsolat

Delphin Method CONXEPT + 3 spicc

23990 Ft27420 Ft Ft

További információk

Változatok

, ,

Cikkszám: 101003236 Kategóriák: , , Címkék: , ,

A Method Conxept egy feederbot, amelyet elsősorban az egyre népszerűbb method feeder horgásztechnika kedvelőinek terveztek. Ezt a botcsaládot az érzékenység, a finomság és a kellő erő kombinációja jellemzi, ami biztosítja azt a sokrétű felhasználhatóságot és egyensúlyt, ami elengedhetetlen a horgászélményhez.

A bottest könnyű 24T karbonból készült, amely megfelelő erőt és tartósságot biztosít, miközben lehetővé teszi a karcsú felépítést és a kis önsúlyt. A bot parabolikus akcióval rendelkezik, ami ideális a könnyed dobásokhoz, és garantálja, hogy minden kifogott halnak élvezeti értéke is lesz. A bot progresszív akciója csökkenti a halvesztés lehetőségét.

Az ergonomikusan kialakított EVA hab és parafa kombinációja a nyélen kiváló fogást és kényelmes kezelést biztosít a gyakori dobás és szákolás során. Ez a modell megbízható elülső menetes orsótartóval rendelkezik, amely az összes szabvány feeder orsót képes befogadni.

A bottest újraformázott, kéttalpú, SIC betétekkel szerelt gyűrűket kapott, amelyek kiválóan vezetik a zsinórt, miközben megakadályozzák a gubancolást dobás közben. A gyűrűk fekete színe, valamint a matt bottest és a parafa nyél sportos-elegáns dizájnt alkot, amit friss fehér és zöld elemekkel egészítettünk ki.

A Delphin Method Conxept különböző hosszúságokban kapható, hogy minden horgász egyéni igényeit kielégítse. Három spicctag jár a botokhoz, amikkel a horgász alkalmazkodni tud az adott körülményekhez, azáltal, hogy mindig a szituációnak leginkább megfelelő érzékenységű spiccet választja.

Technikai paraméterek:

Modell 330cm/60g
Tagok száma: 3
Bottest átmérője a nyél felett: 11 mm
Gyűrűk száma: 11
Szállítási hossz: 116 cm
Súly: 186g
Nyél: EVA hab
Nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 45 cm
A spicc átmérője: 3 mm

Modell 360cm/60g
Tagok száma: 3
Bottest átmérője a nyél felett: 11,5 mm
Gyűrűk száma: 12
Szállítási hossz: 126,5 cm
Súly: 220g
Nyél: EVA hab
Nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 48 cm
A spicc átmérője: 3 mm

Modell 360cm/60g
Tagok száma: 3
Bottest átmérője a nyél felett: 12 mm
Gyűrűk száma: 13
Szállítási hossz: 136 cm
Súly: 260g
Nyél: EVA hab
Nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 51 cm
A spicc átmérője: 3 mm