Telefon

Ügyfélszolgálat

H-P: 09:00 – 17:00

Kapcsolat

Delphin MAGMA LEGEND4RY Method

28790 Ft30840 Ft Ft

További információk

Változatok

, ,

Cikkszám: 101004475 Kategóriák: , , Címkék: , ,

A MAGMA botok finomhangolt, negyedik generációja, amely a feeder színtér abszolút legendájának számít.

Több tízezer eladott MAGMA feeder bot bizonyítja ezt, és ki merjük jelenteni, hogy több millió kifogott hal is ugyanezt igazolja. Nincs jobb teszt, mint az idő próbája, amikor a bot finomhangolásáról van szó. Ez az egyik oka annak, hogy LEGEND4RY-nek hívják.

A MAGMA egyedi bordó színnel és jól bevált vékony blankkal rendelkezik, ami a negyedik generáció alapjául is szolgál. Kár lett volna azonban nem feldobni egy kicsit, ezért hozzáadtunk néhány új dizájnelemet és technikai finomítást.
Az előző verzióhoz hasonlóan a MAGMA LEGEND4RY Method is egy jól kiegyensúlyozott horgászbot, ami nagy erőtartalékokkal és érzékenységgel rendelkezik. A minőségi karbon alapanyagnak és az innovatív gyártási eljárásoknak köszönhetően a bottest nagyon vékony és könnyű, ugyanakkor kellően erős is. Kiválóan ellenáll a mechanikai igénybevételeknek, ami miatt a bot élettartama jelentősen meghosszabbodik. Lenyűgöző dobósúlytartományával nagy távolságú dobást tesz lehetővé még a legnehezebb szerelékekkel is. Ráadásul ezek a tulajdonságok garantálják a kontrollt a fárasztások során, még trófea méretű halakkal szemben is. A bot akciója félparabolikus, ami elnyeli a halak agresszív mozdulatait és csökkenti a halvesztés esélyét.

Az előző modellhez képest megváltoztattuk a gyűrűk helyzetét és típusát. Fő célunk a bot optimalizálása, kiegyensúlyozása, könnyítése és a dobási távolság meghosszabbítása volt. Hosszútávú fejlesztési folyamat, tesztelés és pozícióbeállítás után sikerült elérnünk ezt a célt, ezért most még messzebbre és még precízebben dobhatja el a szerelékét, mint korábban. A minőségi SIC gyűrűk garantálják a zsinór zökkenőmentes lefutását és csökkentik a súrlódást.
A nyél formája és anyaga is megváltozott. A parafát strapabíró EVA hab váltotta fel. A nyél ergonomikus formája középen keskenyebb, és egy kivágott, hasított minta díszíti. Ezek a részletek egyediek, elegánsak és praktikusak is, hiszen fokozzák az alkar kényelmét a bot kezelése során.

A spiccek is módosultak. A gyűrűk megfelelő elhelyezése és azok méretei a spicctagot nagyon könnyűvé, a bottestet pedig kiegyensúlyozottá teszik. A bothoz 5 féle, különböző erősségű spicctag tartozik.

Sorolhatnánk még a MAGMA LEGEND4RY további tulajdonságait akár több ezer szó erejéig, de mi értelme lenne? Csak vigye magával a vízre, és hamar rá fog jönni, hogy miért vált legendává!

Technikai információ:

Modell LEGEND4RY Method 360cm/215g
Tagok száma: 3 + spicctagok
Bottest átmérője a nyél felett: 13,8mm
Gyűrűk száma (bot + spicc): 7+6
Szállítási hossz: 126cm
Súly: 270g
Nyél: EVA hab
Nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 48cm

Modell LEGEND4RY Method 400cm/215g
Tagok száma: 3 + spicctagok
Bottest átmérője a nyél felett: 14,5mm
Gyűrűk száma (bot + spicc): 7+6
Szállítási hossz: 139cm
Súly: 298g
Nyél: EVA hab
Nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 50cm

Modell LEGEND4RY Method 430cm/215g
Tagok száma: 3 + spicctagok
Bottest átmérője a nyél felett: 14,8mm
Gyűrűk száma (bot + spicc): 8+6
Szállítási hossz: 148cm
Súly: 326g
Nyél: EVA hab
Nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 53cm