Telefon

Ügyfélszolgálat

H-P: 09:00 – 17:00

Delphin DUNAY Carp

13700 Ft Ft

Készleten

További információk

Változatok

A bot fejlesztése és tervezése során a Duna-deltában végzett pontyhorgászatból merítettünk ihletet, ahol a halakat jellemzően kis távolságból, csónakból fogják. Ezért neveztük el Dunay Carpnak, és láttuk el speciális, ehhez a horgászati stílushoz igazodó tulajdonságokkal.

A kúp formájú bottest sűrűn egymásra illesztett karbonszálakból készült, hogy növelje a bot erejét és a tartósságát az erős halakkal való küzdelem során. A bottest végén egy fluo zöld spicc található a jobb kapásérzékelés érdekében, amely jól kiegyensúlyozza a bot akcióját.

A bot duplatalpú SIC gyűrűkkel van felszerelve, amelyek a legszélsőségesebb körülményekhez készültek. Annak ellenére, hogy ez a bot nagyon robusztus és erős, könnyű és kiegyensúlyozott is egyben, így még a nagy súlyokat is gond nélkül lehet vele eldobni.

A speciális formájú orsótartó kényelmes fogást és biztos helyet biztosít az orsónak. A rövid nyelet úgy tervezték, hogy még a csónakban rendelkezésreálló korlátozott helyen is jobban kezelhető legyen. A nyél vége csúszásgátló zsugorodó anyaggal van bevonva a jobb fogás érdekében.

Technikai információ:

Modell: 240cm/200g
Tagok száma: 2
Bottest átmérője a nyél felett: 16,2 mm
Gyűrűk száma: 10
Szállítási hossz: 124,5 cm
Súly: 206 g
Nyél: Zsugor
Nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 42 cm
Keverőgyűrű mérete: 25 mm