Telefon

Ügyfélszolgálat

H-P: 09:00 – 17:00

Kapcsolat

Delphin AMULET Spin

7870 Ft8560 Ft Ft

További információk

Változatok

, ,

Fogjon többet és fizessen kevesebbet a sokoldalú Amulet pergetőbottal, amely megszerzéséhez nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia. Ez a bot remek megoldás kezdőknek és tapasztaltabb horgászoknak egyaránt, akik minőséget keresnek nagyon kedvező áron. Alacsony ára ellenére ez a bot meg fogja lepni nagyszerű tulajdonságaival és egyedi kialakításával.

A gondosan kiválasztott anyagoknak és a modern gyártási technológiának köszönhetően egy tökéletesen kiegyensúlyozott botot tudtunk létrehozni, amely kellően érzékeny a finom kapások észleléséhez, ugyanakkor elég erős is, hogy kellő erőt biztosítson az akasztáskor és még a legnagyobb ragadozóhalakat is meg lehessen fogni vele. A bot erejével és tartósságával tűnik ki, így képes ellenállni a legkeményebb kihívásoknak is az intenzív, hosszútávú használat során. A bot parabolikus akcióval rendelkezik, így még a kisebb halak megfogását is élvezetessé teszi használója számára. Kiváló minőségű tömör SIC betétes gyűrűkkel láttuk el, amelyek minimális súrlódást garantálnak a zsinór áthaladásakor.

A kiváló minőségű, ergonomikus kialakítású orsótartó kényelmes fogást biztosít és nem okoz kellemetlen fáradtságot az egésznapos horgászat során. Megbízhatóság jellemzi, így nem kell attól tartania, hogy dobáskor vagy az erős halakkal folytatott küzdelem során kilazul orsója.

A nyél vége EVA habbal van ellátva a kényelmes és csúszásmentes fogás érdekében.

Ennek a botnak a tervezésekor nem feledkeztünk meg az esztétikai oldaláról sem. A bottest sajátos fényes bordó színe már első pillantásra vonzza a tekintetet. Ez a szín tökéletes harmóniát teremt a feketével kombinálva. A fekete szín fényes és matt formában is megjelenik a bottesten, ami az arany betűkkel és kiegészítő elemekkel együtt exkluzív megjelenést eredményez. A nyél vége kiszélesedett, és feltűnően hasonlít egy drágakő formájára.

A Delphin Amulet Spin egy megbízható bot a mindennapi horgászathoz, amely nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik verhetetlen áron. Meggyőződésünk, hogy ez az egyedülálló pergetőbot nem egy horgász szívét fogja megnyerni, és reményeink szerint használójának szerencsét hoz majd kapitális fogások formájában!

Modell: Delphin AMULET Spin | 180cm/30g
Tagok száma: 2
Bottest átmérője a nyél felett: 10,1mm
Gyűrűk száma: 7
Szállítási hossz: 96cm
Súly: 112g
Nyél: Shrink
A nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 30cm

Modell: Delphin AMULET Spin | 210cm/30g
Tagok száma: 2
Bottest átmérője a nyél felett: 12,2mm
Gyűrűk száma: 8
Szállítási hossz: 110cm
Súly: 130g
Nyél: Shrink
A nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 30cm

Modell: Delphin AMULET Spin | 240cm/30g
Tagok száma: 2
Bottest átmérője a nyél felett: 13,4mm
Gyűrűk száma: 9
Szállítási hossz: 126cm
Súly: 158g
Nyél: Shrink
A nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 33,5cm