Telefon

Ügyfélszolgálat

H-P: 09:00 – 17:00

Kapcsolat

Delphin AMULET Carp

12330 Ft Ft

További információk

Változatok

,

Az Amulet Carp belépő a pontyozó botok kategóriájába. Kezdőknek és kevésbé igényes horgászoknak remek választás ára és remek tulajdonságai miatt. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kezeli jól a trófea méretű halakat. Épp ellenkezőleg!

Nagyon rugalmas és strapabíró anyagot használtak ennek a botnak a gyártása során, ezért számos olyan tulajdonsága van, ami ebben az árkategóriában nehezen elérhető. Az első ilyen a hihetetlenül gyors, teljesen parabolikus akció, ami lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezhesse a halakkal folytatott küzdelmeket. A második a kiváló tartósság a sérülésekkel és töréssel szemben. Annak ellenére, hogy a bot gyors akciójú, dobás vagy fárasztás közben igazán jól terhelhető.

Elengedhetetlen az erős és megbízható orsótartó, amelybe még a nagyméretű orsók is beleférnek, és ami még a nagy dobások vagy az erős halakkal vívott küzdelmek során is a helyén tartja az orsót. A nagy SIC gyűrűk simán vezetik a zsinórt. A nyél végén zsugorodó bevonat található, széles EVA végdugóval a kényelmes csúszásgátló fogás érdekében. Ráadásul az EVA hab rész úgy néz ki, mint egy csiszolt drágakő.

A bot megtervezésekor nem feledkeztünk meg a megjelenésről sem. Első pillantásra feltűnik az a különleges bordó szín, amely tökéletesen passzol a feketéhez.

A Delphin Amulet Carp egy megbízható bot a mindennapi horgászathoz, amely remek élvezetet nyújt a nagy halakkal való küzdelmekhez! Biztosak vagyunk benne, hogy minden horgász tetszését elnyeri majd.

Technikai információ:

Modell: 360 cm/3,0 font
Tagok száma: 2
Bottest átmérője a nyél felett: 17,2 mm
Tagok száma: 6
Szállítási hossz: 186 cm
Súly: 352 g
Nyél: Zsugor
Nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 63,5 cm
Keverőgyűrű mérete: 40 mm

Modell: 360 cm/3,0 font
Tagok száma: 3
Bottest átmérője a nyél felett: 17,3 mm
Gyűrűk száma: 6
Szállítási hossz: 126 cm
Súly: 400 g
Nyél: Zsugor
Nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 64,5 cm
Keverőgyűrű mérete: 40 mm